Jag har ägnat mig åt lite läsning av svenska nättidningar på sistone och har några kommentarer.

Det verkar som om det inte går så bra för Spyker med SAAB. Det påstås att han bara försöker få ut pengar. Vilken överraskning va? Så läser man vidare om vem som ska bli den nya räddningen för SAAB. Då visar det sig att det är den maffiaanklagade Antonov. Han som regeringen bedyrade inte skulle ha med det här att göra. Nu ska visst regeringen ändå kanske godkänna honom. När kom den här vändningen? Och vem kan tro på det här?

Ulf Adelsohn fick sparken som ordförande i SJ av regeringen. Det innebär att han faktiskt har fått sparken av sin fru, Lena Liljeroth Adelsohn. Det kan väl inte vara bra för äktenskapet när man börjar avskeda varandra.

När man läser att Laila Bagge väntar barn så beklagar man att en graviditet är så lång. Ska vi verkligen behöva läsa om det här under större delen av det här året.

Gnaget är obesegrade efter tre omgångar i Allsvenskan, Blåvitt har förlorat de tre första matcherna. Vilket liv det hade varit från Västkusten om det hade varit tvärtom.

Här i USA har världens tråkigaste sport, Baseboll börjat sin extremt långa säsong och fyller sportsidorna och TV-kanalerna igen.