Här är det vitt och vackert, fast inte lika kallt som i Sverige.

I lördags hade vi en glöggfest med lite svensk julmat för våra nya amerikanska vänner. Ingen kunde uttala ordet glögg, med de gillade den och tog om flera gånger. De försäkrade också att de älskade den svenska julmaten fast där tog ingen om.

Måste erkänna att jag saknar den svenska leverpastejen. Sverker Olofssons medarbetare tog med sig det hit, men det är slut för länge sen. Leverpastej och min badtunna, det är vad jag mest saknar från Sverige.

Själv gillar jag inte ”Red Beer”.
Jag träffade en kille på en bar som berättade att det dricker man i Midwest. Red Beer består av öl och tomatjuice. Jag trodde att det skulle vara äckligt, men inte att det skulle vara så äckligt som det var.

Mina barn vill att vi ska följa de svenska jultraditionerna den 24:e och de amerikanska den 25:e. Jag har föreslagit att vi ska göra tvärtom, men det vann inget gehör.

Under julhelgen tycker jag inte vi ska göra annat än att äta och dricka. Därför tar jag som vanligt ledigt från bloggskrivandet och återkommer nästa år.

Jag får tacka för alla kloka, roliga, kritiska, positiva, påhittiga, galna och helt fantastiska kommentarer under året – sammanlagt flera hundra under året. Det är mycket kommentarerna som gör att det är roligt att blogga.

GOD JUL

OCH

GOTT NYTT ÅR