Den här iguanan kom krypanden från bushen ned på stranden och fram till min solstol. Den chocken gjorde att jag inte har kunnat blogga på hela månaden. Iguanan bor på den djungelö, som vi befann oss i över nyår. Det fanns andra djur också, vildåsnor inne i snårskogen och jättesköldpaddor i havet. Ja, det var så mycket djur att vi tog med oss en hel del hem. Sandlopporna trivdes emellertid inte i Massachusetts, så efter att vi hade kliat oss som galningar i några dagar, blev det lugnt.

Det är inte bara i Sverige som det är snörekord. Här på östkusten i USA slås det nya hela tiden. Som ni vet är amerikanare galna i allt vad resultat och statistik heter. Till skillnad mot i Sverige får barnen här ”snowday” när det snöar för mycket, vilket gör att de får vara hemma från skolan. Barnen älskar det, föräldrarna hatar det.
Jag försöker skriva men det är svårt att göra det när man måste skrika håll käften var tionde minut till rastlösa barn, som inte borde vara hemma en hel dag. I stället för att gå ut sitter de och skriker och skränar när de spelar Fifas TV-spel timme efter timme.
Rekord och statistik blir vi nu matade med inför årets stora sporthelg: superbowl. Football är kul, även om jag inte förstår namnet med tanke på att de nästan aldrig använder fötterna. Mindre kul är att vårt lag, New England, åkte ut redan i kvartsfinal. Då bytte jag snabbt lag till New York Jets, som just slog ut New England, men så åkte de ut i semifinalen. Nu försöker jag bestämma mig för om jag ska hålla på Pittsfield Steelers eller Green Bay Packers. Skit samma förresten, de jag håller på förlorar ju ändå bara. Det spelar ingen roll om det är New England, sossarna eller AIK.